Ja sam legija

Ja sam legija

1942… Nacistička snaga je na vrhuncu.Međutim Saveznici ostvaruju prve pobede.Nikada ishod svetskog sukoba nije delovao tako neizvesno……sve dok britanske tajne službe nisu saznale za postojanje neverovatnog oružja u rukama Nemaca: jedne desetogodišnje Rumunke koja poseduje moć da ostvari izuzetan mentalni uticaj na svakoga ko se inficira jednim gutljajem njene krvi….

Cena u knjižarama – 2000 RSD.
Direktno od nas – 1300 RSD.

Preview i info:
https://www.scribd.com/doc/221360541/1-50je-Suis-Legion-Serbe
http://www.humanoids.com/book/223
http://fantasticnivodic.com/2017/03/05/stripovi/ja-sam-legija-dzon-kasadej-fabijen-nuri/

JSL cover

One Comment

 1. Bojan
  Posted 14. September 2018. at 12:13 | Permalink

  Eto ja vas tek sad nadjoh. Sve je super, i sajt, i ponuda. Kupio bih Betmena par komada, a i piše da su “Asgard” i “Ja sam legija na popustu”. Ali…
  Ne vidim da igde piše koja je cena (sa ili bez popusta), ne piše ni na koji račun da uplatim (ili ide isključivo pouzećem)… itd. Samo neke uopštene informacije kao jeftinije vam je da kupite kod nas. Baš comic tj. čist strip.
  Dakle bih ja da kupim, ali mogu li dobiti cenovnik? Hvala unapred !
  Pozdrav
  Bojan Jovanović

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

Primećeno je da koristite Internet Explorer 6, koji nije podržan.

Internet Explorer 6 je zastareo pretraživač i trebalo bi da razmislite o nekoj alternativi, ponajviše zbog vaše bezbednosti. Ukoliko baš želite, možete da posetite ovaj sajt i ovim pretraživačem, ali ne garantujemo funkcionalnost.

Ukoliko želite da i dalje koristite Internet Explorer, dostupna vam je verzija Internet Explorer 8.

Alternative:

Zatvori