Caravan

#6 Amerika, Amerika

Stanovnici Nest Pointa neprestano putuju ka misterioznom konačnom odredištu, a veo misterije obavija pravi razlog njihovog prinudnog egzodusa: „čudne oblake“ koji su se neobjašnjivo pojavili na nebu iznad grada…  Iz tog razloga razgovor i prepričavanje ranijih iskustava i doživljaja predstavljaju jedini način za prekraćivanje vremena i ublažavanje osećaja nemoći. Tako i Masimo Donati – koji putuje sa sinom Davidom i njegovom prijateljicom Džolin Šonesi – iznenada počinje da se priseća događaja koje je dugo prikrivao i držao zarobljene u prošlosti. Njegova priča je smeštena u Italiju, osamdesetih godina prošlog veka, u doba kada je Masimo upoznao svoju suprugu Stefani i, zajedno sa njom i svojim bratom Karlom, proživeo dramatičnu avanturu koja je iz korena promenila njegov pogled na svet i duboko uticala na njegov dalji život..

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

Primećeno je da koristite Internet Explorer 6, koji nije podržan.

Internet Explorer 6 je zastareo pretraživač i trebalo bi da razmislite o nekoj alternativi, ponajviše zbog vaše bezbednosti. Ukoliko baš želite, možete da posetite ovaj sajt i ovim pretraživačem, ali ne garantujemo funkcionalnost.

Ukoliko želite da i dalje koristite Internet Explorer, dostupna vam je verzija Internet Explorer 8.

Alternative:

Zatvori