Nebo iznad Nest Pointa

Caravan

#1 Nebo iznad Nest Pointa

Sumnja, oklevanje, strah od događaja čiji uzrok i  smisao ne razumeju… to je sudbina stanovnika Nest Pointa, protagonista (ili je možda ipak bolje reći žrtava?) avanture koja će naglo i bez ikakve prethodne najave prekinuti niti njihove jednolične svakodnevice. Poput iznenadne oluje koja narušava spokoj letnjeg dana, tako će i pojava misterioznih oblaka na nebu iznad grada razvejati uobičajenu rutinu koja je do tog dana povezivala članove zajednice u harmoničnu celinu. Nad njihove živote se nadnela zastrašujuća opasnost, pretnja zbog koje više ništa neće biti kao ranije. Ono što je u prvi mah izgledalo samo kao prolazna nevolja pretvoriće se u iskušenje koje će na probu staviti sve ono u šta su do tog trenutka verovali…

Comments: 5

 1. Posted 11. April 2011. at 10:01 | Permalink

  Хвала за занимљив блога

 2. That's not my name
  Posted 19. May 2012. at 17:39 | Permalink

  Kako se mogu naručiti izdanja, proveriti cene, uslovi uplate, poštarina, pošto mi u opcijama navedenim u “kontakt” hayper linku ne daje mogućnost slanja poruke.

  • Phoenix Press
   Posted 19. May 2012. at 22:07 | Permalink

   Možete nam pisati na redakcija@phoenixpress.rs ili nas kontaktirati putem facebook stranice https://www.facebook.com/PhoenixPress za sve informacije koje su vam potrebne.
   Izvinjavamo se zbog nemogućnosti slanja poruke putem kontakt forme, potrudićemo se da rešimo ovaj problem koji se već nekoliko puta ponavlja.

   Srdačan pozdrav!

 3. Milan
  Posted 28. January 2013. at 13:18 | Permalink

  Da li se od Vas može naručiti Caravan #1, u bilo kakvom stanju?

  Pozdrav,
  Milan

  • Phoenix Press
   Posted 23. February 2013. at 17:08 | Permalink

   Poštovani Milane,

   nažalost, mi više nemamo broj 1.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

Primećeno je da koristite Internet Explorer 6, koji nije podržan.

Internet Explorer 6 je zastareo pretraživač i trebalo bi da razmislite o nekoj alternativi, ponajviše zbog vaše bezbednosti. Ukoliko baš želite, možete da posetite ovaj sajt i ovim pretraživačem, ali ne garantujemo funkcionalnost.

Ukoliko želite da i dalje koristite Internet Explorer, dostupna vam je verzija Internet Explorer 8.

Alternative:

Zatvori