PP prestaje sa radom

Dragi čitaoci

Koristimo ovu priliku da vam saopštimo da, nakon gotovo sedam godina rada, izdavačka kuća Phoenix Press završava svoju delatnost. Nažalost, poslednjih nekoliko godina okolnosti na tržištu su bile takve da je opstanak stalno bio u pitanju i jednostavno nismo videli smisao u daljem nastavku izdavačke aktivnosti. Ponosni smo na činjenicu da nam se pružila mogućnost da ostvarimo saradnju sa nekim od najpoznatijih izdavačkih kuća u Evropi i svetu i budemo korisnici njihovih licenci. Ono što je u tom trenutku mnogima delovalo kao šala, pretvorilo se u izuzetno uzbudljivu vožnju kojoj je, nažalost, morao doći kraj. Tim povodom, zahvaljujemo se svima koji su nas pratili na ovom putovanju koje je započelo objavljivanjem prvog broja serijala Caravan, aprila 2010. Nadamo se da ste u našim izdanjima uživali isto koliko i mi u njihovom stvaranju, uvek smo nastojali da idemo u pravom smeru i trudili se da ih na najbolji mogući način predstavimo publici. Još jednom vas pozdravljamo i pozivamo da i dalje uživate u čarima devete umetnosti.

Vaša redakcija

Objavite komentar

Vaša e-pošta neće nikad biti objavljena ili prosleđena nakom. Zahtevana polja su obeležena *

*
*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Primećeno je da koristite Internet Explorer 6, koji nije podržan.

Internet Explorer 6 je zastareo pretraživač i trebalo bi da razmislite o nekoj alternativi, ponajviše zbog vaše bezbednosti. Ukoliko baš želite, možete da posetite ovaj sajt i ovim pretraživačem, ali ne garantujemo funkcionalnost.

Ukoliko želite da i dalje koristite Internet Explorer, dostupna vam je verzija Internet Explorer 8.

Alternative:

Zatvori